+31 6 8186 5394 info@movd.nl

Focus op je kracht in plaats van op je klacht

Samen met MOVD vind je werk dat bij je past

Het kan je zomaar overkomen. Dat je arbeidsongeschikt wordt voor je eigen werk. Het wordt fysiek te zwaar of je bent om andere redenen uitgevallen. Je moet, maar je wilt ook onderzoeken wat jouw mogelijkheden in werk zijn. Binnen of buiten je eigen organisatie. Je bent tenslotte meer dan je ziekte of beperking. Je bent nog steeds jezelf. Je wilt maximaal meedoen. Samen met Movd werk je aan je re-integratie.

Movd ondersteunt je, ook als je beperkt inzetbaar bent, bij het vinden van passend werk. Passend bij jouw mogelijkheden. Wij baseren ons op de principes van de positieve gezondheid: Het accent ligt op jou en niet op je ziekte of beperking. We focussen ons op je kracht en veel minder op de klacht. Vaak weet jijzelf wel wat je nodig hebt om gewoon weer met plezier te kunnen werken.

In het traject werken wij met online loopbaan(oriëntatie) testen, waaronder beroepsinteresse- en capaciteiten testen. We oriënteren ons op jouw nieuwe mogelijkheden in werk. En via ons vacaturematching systeem staan alle vacatures van Nederland tot je beschikking. 

Vaak weet jijzelf wel wat je nodig hebt om weer met plezier te kunnen werken.

Neem contact op

Laat hieronder je gegevens achter voor het aanvragen van één van onze gratis loopbaantests, voor vragen of voor een kort kennismakingsgesprek.